Bekaroğlu Güçlü Bir Ekiple Geliyor

Bekaroğlu Güçlü Bir Ekiple Geliyor
Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Rize Eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu güçlü bir ekiple geliyor...

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun’un Rize Eski Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu ile İstanbul’da yaptığı görüşme sonrası Saadet Partisi çalışmalarına hız verdi. Henüz resmi olarak açıklanmamasına rağmen Rize'den Belediye Başkan Adayı olarak gösterilecek Rize Eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Rize kamuoyunun sevdiği ve benimsediği isimlerle güçlü bir şekilde 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlere girmeye hazırlanıyor.

Saadet Partisine yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, İl Başkanı Hasan Uzun’un Eski milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu ile İstanbul’da yaptığı görüşme sonrası Saadet Partisi Belediye Meclisi listesi üzerine çalışmaya başladı. Bekaroğlu ile Rize'de seçime girmeye hazırlanan Saadet Partisi'nin güçlü başkan adayının yanısıra güçlü bir liste oluşturma çalışmaları da sürüyor. Kamuoyu tarafından tanınan ve sevilen bir çok kişi ile görüşmeler yapıldığı gelen bilgiler arasında.

Partiye yakın kaynaklar Saadet Partisinin amacını, “Yakın zamanda parti adayını açıklayacaktır. Fakat partinin amacı başkan adayı ile birlikte Belediye Meclis Üyesi adaylarının da büyük bölümünü açıklamak” şeklinde aktarıyor.