Bekaroğlu Trabzon'a, Karakaş Rize'ye

Bekaroğlu Trabzon'a, Karakaş Rize'ye
Kemal Kılıçdaroğlu,CHP'de yeni görevlendirmeler yaptı.Rize'den sorumlu MYK üyesi Ercan Karakaş oldu.B Mehmet Bekaroğlu ise Trabzon'dan sorumlu oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK, PM ve Milletvekillerine kendi imzasını taşıyan bir görevlendirme yazısı göndererek “Partimizin etkili, sistemli, sonuç alıcı ve örgütlerle sürekli temas içinde çalışmalar sürdürmesi iktidar mücadelemizin temel gücü olacaktır” 81 ile görevlendirmeler yaptı.

PARTİ İÇİ BİRLİK VE BERABERLİK TEMASI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, örgütün Genel Başkan Yardımcıları, PM üyeleri ve Milletvekilleri ile ilişkilerini geliştirmek, Partililer arasında gerekli işbirliğinin hedeflediğini gönderdiği yazıda ifade etti.

Örgütün tüm birimleri ile yapılacak denetim çalışmaları ise 1 ay içerisinde Genel Sekreterliğe bildirilecek. Bu süre zarfında il ve ilçelerde seçmenle birebir görüşme yapılması ise Kılıçdaroğlu tarafından özellikle belirtildi

CHP Rize'den Sorumlu MYK Üyesi Ercan Karakaş oldu..

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından yapılan görevlendirmeye göre  MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş CHP Rize'den sorumlu MYK üyesi oldu. Denetmen  PM Üyesi Mehmet Ali Susam,Denetmen Milletvekii Tufan Köse oldu.

CHP Artvin'den sorumlu MYK Üyesi Bülent Tezcan oldu.

Artvin'den Sorumlu MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan,Denetmen PM Üyesi Bülent Kuşoğlu , Denetmen Milletvekili Mehmet Şeker.

CHP Trabzon'dan sorumlu MYK Üyesi Mehmet Bekaroğlu oldu.

Denetmen PM Üyesi Rana Bozkurt, Denetmen Milletvekili ise Haluk Eyidoğan oldu.

Mehmet Bekaroğlu'nun sorumlu olduğu iller

Kılıçdaroğlu tarafından yapılan görevlendirmeye göre MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu; Afyonkarahisar, Iğdır, Kahramanmaraş, Konya, Şanlıurfa ve Trabzon illerinden sorumlu oldu.