Bekaroğlu ve Köseoğlu’ndan Rizelileri Aşağılayan Paylaşıma Tepki

Bekaroğlu ve Köseoğlu’ndan Rizelileri Aşağılayan Paylaşıma Tepki
CHP’nin Rizeli İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Berat Bayraktar’ın sosyal medyadan Rizelileri aşağılayan, alçakça ve küstahça paylaşımına tepki gösterdi. Trabzon Eski Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu da Bekaroğlu'nun tepkisine destek verdi.

CHP’nin Rizeli İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu,  İmera müzik grubunun eski kemençecisi Berat Bayraktar’ın sosyal medya hesabından Rizelileri aşağılayan, alçakça ve küstahça paylaşımına sosyal medyadan tepki göstererek, “Trabzonlu aklı başında insanlar, bu ırkçı edepsizinize haddini bildirin! “ dedi. Bekaroğlu, ayrıca kendi paylaşımına 25-26. Dönem Trabzon Milletvekili ve 7. Dönem AK Parti MKYK Üyesi Av. Ayşe Sula Köseoğlu’nu da “Haydi” diyerek etiketledi.

Köseoğlu da Bekaroğlu’nun sözlerine destek vererek, iki komşu il arasındaki dostluğa zarar verecek her türlü olayın karşısında olduklarını belirterek, “Sn vekilim Trabzon ve Rize arasındaki dostluğu bozacak her türlü provakatif paylaşımın kimden gelirse gelsin karşısındayız. Rize de bizim, Trabzon da bizim.. Bizim olana birlikte sahip çıkacağız.. Yanlışa müsaade etmeyeceğiz..” ifadelerini kullandı.

mehmet-bekaroglu-ve-ayse-sula-koseoglu’ndan-rizelileri-asagilayan-paylasima-tepki.jpg