Bekaroğlu’nun Rize Ekibi Oluşuyor

Bekaroğlu’nun Rize Ekibi Oluşuyor
Saadet Partisi’nden Rize Belediye Başkan Adayı olacak Eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu için Rize ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Rize Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması beklenen Rize Eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun belediye meclis üyeleri için Rize’de başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor.

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun’un İstanbul’da önceki hafta bir araya gelerek Rize Belediye Başkan Adaylığı teklifinde bulunduğu görüşmede Bekaroğlu’nun teklife sıcak baktığı ve görüşmenin olumlu geçtiği biliniyordu. Bu görüşmede Bekaroğlu’nun Rize Belediye Encümen Üyelerinin belirlenmesi yönünde mutabakata varılmasını istemesinin ardından Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun, Rize’de birçok isimle görüşmüş ve olumlu gelişmeler yaşanmıştı.

Uzun’un, liste ve seçim çalışmaları için Mimarlar Odası Rize Şube Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Mahmutoğlu ile görüştüğü bilgisine ulaşılırken Mahmutoğlu’nun Saadet Partisi Rize Eski İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bursa’nın aracılığıyla Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Cemil Çolak ile üçlü bir görüşme yaptığı ve bu görüşmede liste ve seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunulup değerlendirme yaptıkları bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Mustafa Mahmutoğlu’nun Demokrat Parti’ye yakın olduğu şeklinde bazı basın yayın organlarında yer alan haberlere rağmen Mahmutoğlu’nun Saadet Partisi ile sıcak diyaloglar içerisinde olduğu öğrenildi.