Belediyeden 15 Bin Tl.'lik logo yarışması

Belediyeden 15 Bin Tl.'lik logo yarışması
İlk 5 derecenin toplamda 15 bin Tl. ile ödüllendirilieceği logo yarışmasında Ortahisar Belediyesi kurumsal logo yarışması düzenliyor.

Ortahisar Belediyesi için kurumsal logo yarışması yapılması kararı alındı. Trabzon'un büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından merkez ilçe belediyesi konumundaki Ortahisar Belediyesi para ödüllü logo yarışması düzenliyor.

YARIŞMA DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dereceye girenlere ödüllerin verileceği yarışmada eserlerin son teslim tarihinin 13 Haziran 2014 olarak belirlendiği açıklanırken, jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonrası dereceye girenlerin 20 Haziran 2014 tarihinde açıklanacağı belirtildi. Ödül töreninin ise 14 Temmuz 2014 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Öte yandan yarışmada birinci olana 5 bin TL, ikinciliğe 4 bin TL, üçüncülüğe 3 bin TL, dördüncülüğe 2 bin TL, beşinciliğe ise bin TL verilmesi kararlaştırıldı.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, katılımcılığı esas aldıkları yönetim anlayışında belediye logosunun da bu çerçevede belirlenmesini önemsediklerini belirtirken, profesyonel ve amatör herkesin katılabileceği logo yarışmasında belirlenecek logonun Ortahisar’ın tarihi ve kültürel özelliklerini yansıtacak özgün bir tasarım olmasını hedeflediklerini ifade etti.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgiler http://www.trabzon.bel.tr adresinde yayınlandı.

YARIŞMA DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ