Belediye'nin Eğitiminde Erol, Berberlere ‘Halkla İlişkiler ve Hijyen’i Anlattı

Belediye'nin Eğitiminde Erol, Berberlere ‘Halkla İlişkiler ve Hijyen’i Anlattı
Rize Belediyesi’nin eğitim programında RTEÜ Öğr. Gör. Taner Erol, berber ve kuaförlere ‘Halkla İlişkiler ve Hijyen’ konulu eğitim verdi.

Rize Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim programında berber ve kuaförlerin vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmeleri açısından berberlik ve kuaförlük yapan esnafa yönelik RTEÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Taner Erol tarafından ‘Halkla İlişkiler ve Hijyen’ konulu eğitim verildi.

rize-belediyesi’nden-berberlere-egitim3.jpg

rize-belediyesi’nden-berberlere-egitim-5.jpg

Rize Belediyesi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitime Rize Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan ve meslek grubundakiler katıldı.

Verilen eğitimlerin esnafların meslek hayatına katkılar sağlayacağını belirten Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Bu eğitimler mesleğinizin inceliklerini ortaya koyma noktasında sizlere fayda sağlayacaktır. Şehrimizde yaşayan insanlar arası diyaloglar örnek teşkil edecek şekle gelecektir. Bu tür çalışmalar belirli zaman aralıklarında tekrar edilecektir. Bu ve bundan sonraki çalışmalarımıza katılacağınıza inanıyorum. Gerçekten güzel bir katılım oldu. Bu faaliyetimizin şehrimize ve sizlere hayırlar ve başarılar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

resat-kasap.20150310203607.jpg

Rize Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan yaptığı konuşmada, Başkan Kasap’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, berber esnafları olarak bu tür eğitimleri oldukça yararlı bulduklarını vurguladı.

belediyenin-egitiminde-erol,-berberlere-‘halkla-iliskiler-ve-hijyen’i-anlatti-1.jpg

taner-erol-mustafa-gundogan.jpg

rize-belediyesi’nden-berberlere-egitim2.jpg

rize-belediyesi’nden-berberlere-egitim4.20150310203722.jpg

belediyenin-egitiminde-erol,-berberlere-‘halkla-iliskiler-ve-hijyen’i-anlatti4.jpg

belediyenin-egitiminde-erol,-berberlere-‘halkla-iliskiler-ve-hijyen’i-anlatti3.jpg