Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü yangından Rize'ye acı haber!

Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü yangından Rize'ye acı haber!
Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği "Masquerade" isimli gece kulübü yangınında hayatını kaybedenlerden biri de Rize'nin Ardeşen ilçesinden olan Mehmet Okumuş'tu. Okumuş'un cenazesi bugün (3 Nisan Çarşamba) İstanbul'da defnedilecek.

İstanbul Beşiktaş Gayrettepe'deki 16 katlı binanın altındaki tadilat yapılan gece kulübünde çıkan yangında Rize’nin Ardeşen ilçesinden Mehmet Okumuş (39) da hayatını kaybetti.

Okumuş’un cenazesi bugün (3 Nisan Çarşamba) İkindi namazını müteakip İstanbul’da defnedilecek.

Tarabya merkez camiden kaldırılacak olan cenaze Yeniköy Mezarlığına defnedilecek. Taziyeler ise Tarabya’daki evlerinde kabul edilecek.

ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI’NDAN TAZİYE MESAJI

Rize’nin Ardeşen Kaymakamlığı, ilçe nüfusuna kayıtlı Mehmet Okumuş için taziye mesajı yayımladı.

Mesajda, “İstanbul Beşiktaş Gayrettepe’de bir binada çıkan yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu,

Çıkan yangında İlçemiz nüfusuna kayıtlı hayatını kaybeden Mehmet OKUMUŞ isimli vatandaşımız olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. “ ifadeleri kullanıldı.

mehmet-okumus-rize-ardesenli.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum