Beşir Derneği Rize Temsilciliği Hayra Doymuyor!

Beşir Derneği Rize Temsilciliği Hayra Doymuyor!
2012 yılında faaliyete başlayan Beşir Derneği Rize Temsilciliği yaptığı faaliyetlerle hayra doymuyor.

2007 Yılında kurulan, 2013’te ise Kamu Yararına Çalışan Dernekler Statüsüne alınan ve yurtiçinde 242 yerde, yurtdışında 55 ülkede faaliyette bulunan Beşir Derneği’nin Rize Temsilciliği, yaptığı yardımlarla hayra doymuyor.

Her ay düzenli olarak 5'i Suriye uyruklu olmak üzere 32 ihtiyaç sahibi aileye gıda ve giyim yardımında bulunan Beşir Derneği Rize Temsilciliği, 3’ü Trabzon Beşir Derneği Temsilciliği ile ortaklaşa olmak üzere Suriye’ye 5 tır gıda ve giyim yardımında bulundu.

besir-dernegi-rize-temsilciligi-hayra-doymuyor-(3).jpg

Son bir yıl içerisinde ise Rize Belediyesi ile yapılan ortak çalışmayla Bayırbucak Türkmenlerine tırlarla gıda ve giyim yardımında bulunan Rize Temsilciliği ayrıca, özellikle Ramazanboyunca tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere de gıda ve giyim yardımında bulunurken, Kurban Bayramında yurtiçi ve yurtdışında kurban kesemeyen ailelere bağış, vacip, akika kurbanlarını hayırsever vatandaşlar aracılığıyla ulaştırıyor.

Tamamı gönüllü üyelerden oluşan Beşir Derneği Rize Temsilciliği, ihtiyaç sahibi ailelerin belirlenmesini yaptıkları incelemeler sonrasında belirliyor ve yardımlar Eski Orta Cami Arkası Merkez İşhanı Kat:1’deki “Paylaşım Mağazası”nda toplandıktan sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Dernek yetkilileri ise bugüne kadar yapılan yardımlarda yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

besir-dernegi-rize-temsilciligi-hayra-doymuyor-(10).jpgbesir-dernegi-rize-temsilciligi-hayra-doymuyor-(13).jpgbesir-dernegi-rize-temsilciligi-hayra-doymuyor-(14).jpgbesir-dernegi-rize-temsilciligi-hayra-doymuyor-(11).jpg

besir-dernegi-rize-temsilciligi-hayra-doymuyor-(15).jpgbesir-dernegi-rize-temsilciligi-hayra-doymuyor-(16).jpg