“Beşten Bire” Adlı Belgesel Tamamlandı

“Beşten Bire” Adlı Belgesel Tamamlandı
Rize Merkez Mesleki Anadolu Lisesi Radyo TV bölümünün Rizmir İnşaat ve RİSEDER sponsorluğu ile yaptığı “Beşten Bire” adlı belgesel tamamlandı.

Rize Merkez Mesleki Anadolu Lisesi Radyo TV bölümünün çekimlerini geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirdiği, kurgusu ise Ekim ayında tamamlanan belgesel bölümün Youtube kanalında yayınlandı.

Alan şefi Behzat Aktura’nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu belgeselde bölüm öğrencileri de yardımcı yönetmen, görüntü yönetmeni, kameramanlık, kurgu ve asistanlık görevlerini yaptılar.

Gerekli destekler sağlanırsa belgeseli bir projeye çevirerek Rize’deki müstesna ustaları ekranlara taşımak istediklerini söyleyen Aktura, 1970'li yıllardan beri Güneysu'da demircilik ve sobacılık yapan Nuri Ustanın azim ve çalışkanlıklarla bezeli hikayesinin yer aldığı belgesele gelen yorumlardan da memnun olduklarını dile getirdi.

Öte yandan Rize İktisadi ve Sosyal Çalışma ve Eğitim Derneği (RİSEDER) Başkanı İshak Güngör, gençlerin azmini ve heyecanını takdirle karşıladıklarını belirterek, projeye destek vereceklerini kaydetti.

rize-merkez-mesleki-anadolu-lisesi-radyo-tv-bolumunun-rizmir-insaat-ve-riseder-sponsorlugu-ile-yaptigi-besten-bire-adli-belgesel-tamamlandi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum