Bilal Erdoğan GEVATOP Vakıf Sohbeti Programına Katıldı

Bilal Erdoğan GEVATOP Vakıf Sohbeti Programına Katıldı
İlim Yayma Vakfı Başkanı ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, RTEÜ Geliştirme Vakfı Topluluğu (GEVATOP)’un “Vakıf Sohbetleri” programına katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Topluluğu (GEVATOP)'un düzenli olarak organize ettiği “Vakıf Sohbetleri” programına konuk olan İlim Yayma Vakfı Başkanı ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, gençlerle üniversite hayatı, kültür miraslarımız ve etnospor gibi çeşitli konularda sohbette bulundu daha sonra gençlerin sorularını yanıtladı.

Programın sonunda topluluk öğrencileri adına Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Ahmet Midilli ve Topluluk Başkanı Kadir Ali Çelik, Erdoğan’a hediye takdiminde bulundu.

Sohbet programına, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Ak Parti İl Başkan İshak Alim, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, RTEÜ Geliştirme Vakfı Başkanı Nusret Bayraktar, RTEÜ Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Harun Mertoğlu ve üniversite öğrencileri katıldı.

Bilal Erdoğan, program sonrasında ise bir öğrenci evini ziyaret ederek, öğrencilerle çay sohbetinde bulundu.

bilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-4.jpgbilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-7.jpgbilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-12.jpgbilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-2.jpgbilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-11.jpgbilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-6.jpgbilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-3.jpgbilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-8-001.jpgbilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-9-001.jpgbilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-10-002.jpgbilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-13-002.jpgbilal-erdogan-gevatop-vakif-sohbeti-programina-katildi-14.jpgbilal-erdogan-rizede-ogrenci-evinde-sohbeti-programina-katildi.jpg