Birkaç dakika daha olsa galip de gelebilirdik

Birkaç dakika daha olsa galip de gelebilirdik
Spor Toto 3. Lig 1.Grup’ta Pazarspor evinde Diyarbakır B.B.Spor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmadan sonra teknik adamların yapmış olduğu açıklamalar şöyle:

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı 2-2 sona eren karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada bu maçı kazanma anlamında çok istekli olmalarına rağmen beraberlikle yetindiklerini ifade etti. 

Tonyalı maç sonu açıklamasında şunları kaydetti: Aslında maça da iyi başladık. İlk 6 dakika itibariyle 5 tane korner kullandık peş peşe. Onlardan birini atabilsek biz farklı yerlere gelebilirdik. Talihsiz şekilde yediğimiz bir gol, baştan başladığımız agresif futbolumuzu etkiledi. Ardından gelen 2. gol moral motivasyonumuzu tamamen bozsa da son dakikalarda bulduğumuz gollerle berabere kaldık. Neticede inanmak önemli. Biz illa da kazanmak istemiştik. Belki birkaç dakika daha olsa galip de gelebilirdik.

DİYARBAKIR CEPHESİ

Maç sonrası konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, basın mensuplarının, “12 maçtır hiç kaybetmeyen takımınız 2-0 önde olmasına rağmen son 4 dakikada 2 gol kalesinde görüp 2 puan kaybetti. Unvanınızı kaybettiğiniz için üzgün müsünüz?” sorusu üzerine, “Bizim için önemli olan puandır. 7-18-12 olmuş, o önemli değil. Çünkü bunu kafaya takarsak ayrıca bir baskı olur. Biz hep önümüzdeki maça bakıyoruz. Çok zor bir deplasmanı atlattık. Tabi galibiyeti kaçırmış olduk. Bu bizim için iyi olmadı ama sonuçta iyi bir rakibe karşı evimize 1 puanla dönüyoruz" dedi.