Bizde Dağa çıkmaya hazırız!

Bizde Dağa çıkmaya hazırız!
Bahçeli'den 'Kürt açılımı'na en sert sözler..

Hükümetin Kürt açılımı MHP lideri Devlet Bahçeli'yi çok kızdırdı. Partisinin Bursa İl Kongresi'nde hedefinde iktidar vardı. MHP liderinin hükümete yönelik ağır eleştirileri tam gaz sürüyor.

50 yıl dağda gezmeye hazır olun

PKK'nın hedefinin "Bağımsız bir Kürt devleti kurmak" olduğunu belirten Bahçeli, demokratikleşme adı altında Türkiye'ye tuzak kurulduğunu savundu.

-25 yıl dağda gezenlere Türkiye'yi bölmek istetiyorsanız, 50 yıl dağda gezmeye hazır olup, Türkiye'yi böldürmeyen milliyetçi harekete de isteğini vereceksin..

-Demokratikleşme süreci adı altında Türkiye'nin bölünmesine katkı sağlayan zehir saçan konuşmalardan bu millet usanmıştır.

Kürtçe konuşanlar kardeşim

-Kürtçe konuşanların hiçbirisini PKK'lı zannetmeyin, PKK'nın ucu Yunanistan'da Batı Avrupa'da,Suriye'dedir. Diyarbakır'da, Şırnak'ta, Mardin'de Hakkari'de orada yaşayan bin yıllık kardeşimiz olan insanlar milletimin öz evlatlarıdır. PKK'lı değildir.

Bölünmüş yola evet bölünmüş Türkiye'ye hayır

 MHP olarak bölünmüş yollarda seni taktirle karşılıyor ve alkışlıyoruz, Türkiye'nin bölünmüşlüğüne yol aramana ise şiddetle karşıyız. O sebepten dolayı bölünmüş yollara evet, ama bölünmüş bir Türkiye'ye MHP her şart altında karşıdır.

-Anlaşılıyor ki demokratikleşmeyi sık sık tekrarlayanlar Türkiye'de kimlik ayrımcılığını körükleyen, etnik terörü cesaretlendiren tarihi bir hatayı işliyorlar veya bunlara yandaşlık yapıyorlar.

Aydınlar Bahçeli'nin hedefinde

-Bölücü terörün hangi amaçla ne faaliyet yürüttüğünü bu millet hala anlayamamış mıdır? Bu aydınlar hala kavrayamamış mıdır?

-Mutabakat içerisinde olan devletin zirvesi de mi hala bunu anlayamamıştır?

Hasan Cemal'e eleştiri

-Makrsist, Leninist bir örgüt olan ve ülkeyi kana boğan PKK'nın nihai hedefinin ülkeyi bölmek olduğunu hala anlayamadın mı sayın yazar. Oysa sen Kandil'de gidip sohbetler ediyorsun."

BAHÇELİ SALONU BÖYLE İNLETTİ!