Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy merkeze çekildi

Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy merkeze çekildi
Emniyet Müdürleri atama kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrine merkeze çekilmesi beklenen Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy beklendiği gibi görevinden alınarak merkeze çekildi.

Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları ile görevinden alınarak Emniyet Genel Müdürlüğü emrine merkeze çekildi.

Rize'nin en az görevde kalan emniyet müdürlerinden olan Aksoy, 26 Ekim 2016 tarihinde yayımlanan kararname ile atandığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'de 1 yıldan az bir süre kalmış ve 10 ayda görevden alınarak daha küçük nüfuslu bir il olan Çankırı'ya oradan da yine aynı şekilde nüfusu Rize'nin altında olan Bolu'ya atanmıştı.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.