Boluspor Rotasyona Gidiyor

Boluspor Rotasyona Gidiyor
Rizespor maçına 3 puan parolasıyla hazırlan Boluspor'da teknik direktör Serhat Güller verim alamadığı oyuncuları kulübeye çekerek rotasyona girecek.

Boluspor, PTT 1. Lig’in 6. haftasında kendi sahasında oynayacağı Rizespor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanırken, kaleci Eser Altın da idmanlara başladı.

Ligde 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 6 puanla 10. sırada bulunan Boluspor, bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kartalspor yenilgisi sonrası morallerin bozulduğu kırmızı-beyazlı takımda teknik direktör Serhat Güller, oyuncularıyla sık sık görüşme yaparak morallerini düzeltmeye çalışıyor.

boluspor-antrenman-1.jpg

Sezon başından bu yana verim alamadığı oyuncuları kulübeye çekmeye karar veren Güller’in, Rizespor karşılaşmasında rotasyona gitmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adam, idmanda oyunculara sürekli bir şeyler anlatarak maçın önemine değindi.

Diğer yandan, Samsunspor maçında rakibiyle girdiği kafa topu mücadelesinde burnu, elmacık kemiği ve alnında kırıklar oluşan, daha sonra da ameliyat edilen kaleci Eser Altın, bir haftalık iznin ardından çalışmalara başladı. Tecrübeli file bekçisi takımdan ayrı düz koşu yaptı.