Böyle promosyon görülmedi!

Böyle promosyon görülmedi!
Samsun`da bir kasap, kendi yetiştirdiği ve 25 bin TL`ye satışa sunduğu 2 ton ağırlığındaki boğayı alana, 7 adet koç hediye ediyor.

38 yaşındaki kasap Orhan Kütür, 2 yıldır özenle beslediği 2 ton ağırlığındaki boğayı 25 bin TL'ye satışa sundu. Daha önceki yıllarda da satışa sunduğu kurbanlık boğa için çamaşır makinesi ve diğer ev eşyalarını veren Orhan Kütür, bu yıl promosyon olarak 5 adet koç vermeyi karalaştırdı. Orhan Kütür'ün dayısı Seyfettin Güleryüz (51) de yeğenine destek olmak için söz konusu boğayı alana 2 adet de kendisinin koç hediye edeceğini söyledi.

İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi'ndeki ahırının önünde bekleyen gelin arabası gibi süslediği kamyonete davul-zurna eşliğinde boğayı yükleyen Orhan Kütür, kendi sürdüğü araçla şehir turu attırıp daha sonra da Gazi Belediyesi Kurban Pazarı'na götürdü.

kurban-samsun.jpg

Vatandaşlar, süslenen kurbanlık boğaya ve yanında verilen promosyon koçlara büyük ilgi gösterdi. Promosyonları kurbanlık almaya teşvik etmek için başlattığını belirten Orhan Kütür, "Bu boğayı satın alana her biri 500 TL değerinde 5 adet koçu ben hediye ediyorum 2 adetini de dayım hediye ediyor. 2 yıldır oğlum Ertuğrul (12) ile birlikte baktım.

kurban-samsun-1.jpg

Ona oğlumun adını verdim. Tamamen doğal yemlerle besledim. Amacım yerli hayvan üretimini tanıtmak ve teşvik etmek. Ülkeye dışarıdan ithal et getirmek yerine devletin hayvan üreticilerini desteklemesini istiyorum. Eğer bu boğayı 7 adet koç promosyona rağmen kurbanda satamazsam, kendim kesip kasap dükkanımda satışa sunacağım" dedi.

kurban-samsun-2.jpg