Boyner Talihlisi Değişti

Boyner Talihlisi Değişti
Bucaspor-Ç.Rizespor karşılaşmasının sonucunu doğru tahmin ederek Nevapark Boyner Mağazasından Adidas marka eşofman takımı kazanan kişi değişti.

olay53 ile Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi - Boyner Mağazası işbirliğinde gerçekleşen ve yapılan kura sonucu Cemil Dağ adlı okuyucunun kazandığı Adidas Marka Eşofman Takımı, Cemil Dağ’ın belirtilen süre içerisinde olay53 ile irtibata geçmemesi dolayısıyla aynı kurada yedek talihli olarak belirlenen Celal Sarı'ya verilecek.

8 Mayısta Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi - Boyner Mağazasında gerçekleşen kura sonucu asıl talihli olmaya hak kazandığı ve 15 Mayıs 2013 Çarşamba gününe kadar olay53 ile irtibata geçmemesi halinde hakkını kaybedeceği şeklinde sitemizde yer alan habere rağmen olay53 ile irtibata geçmeyen Cemil Dağ, bu hakkı kaybetti. Yarışmada yedek talihli olarak belirlenen Celal Sarı 23 Mayıs Perşembe gününe kadar  olay53 irtibat telefonlarından 0532 208 22 02 veya 0533 542 88 11 numaralı telefonlarla irtibata geçerek ödülünü alabilir. Şayet Sarı belirtilen tarihe kadar olay53 ile irtibata geçmezse her iki isim 27 kişilik aday talihli kura listesinden çıkarılarak yeniden kura çekimi yapılacaktır.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Boyner'den Eşofman Kazanan Talihli Belli Oldu

Eşofman Takımı Kazanacak Adaylar Belli Oldu