Bu Gözler Solmasın!

Bu Gözler Solmasın!
Genç Ufuk Fikir Kulubü, Rize’de önemli bir organizasyona daha imza atıyor.

Bonzai isimli sentetik uyuşturucu ile mücadelede Genç Ufuk Fikir Kulubü  (www.gencufuk.com), önemli ve bir o kadar da duyarlı bir organizasyona imza atıyor.

Genç Ufuk Fikir Kulübü 2014 yılı etkinlikleri kapsamında Genç Memur-Sen Rize İl Başkanlığı ile Rize Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genç Ufuk Fikir Kulübü Öğrenci Topluluğu ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mefküre Topluluğu’nun da desteği ile Rize’de “Bonzai ve Uyuşturucu Maddeler” konulu konferans düzenlenecek.

27 Aralık 2014 Cumartesi günü Saat:14.30’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konferansta, Bartın Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Ali Öztürk, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Psikiyatri Yard. Doç. Dr. Bülent Bahçeci, Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nden Buluş Baş konuşmacı olarak yer alacak.

Rize Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi’nin sunacağı tiyatro oyunu ile son bulacak organizasyonla; yüzyılımızın en büyük toplumsal sorunlarından biri olan Bonzai ve Uyuşturucu Maddeler ile ilgili halkın bilinçlendirilmesi ve konu hakkında duyarlılık oluşturulması amaçlanıyor.Konferansa tüm halkımız davetlidir.