Bu Olay Ancak Rize'de Olur !

Bu Olay Ancak Rize'de Olur !
Rize’de güler misin ağlar mısın dedirten olaylara bir yenisi daha eklendi. İşte o olay:

Rize Belediyesi’nin altyapı çalışmalarında eksikliklerle beraber zaman zaman çalışmaların durma noktasına gelmesi Rizeli vatandaşları mağdur ederken Belediye tarafından Kutluhan mevkii diye tabir edilen bölgede yapılan yol çalışmalarında elektrik kurumuna ait elektrik panosunun önüne mermer döşenerek panonun açılması engellendi. Çevre sakinleri ise böyle bir olayın ancak Rize’de yaşanabileceğini ifade ederek “Allah korusun bu çevrede bir yangın çıkarsa elektrik kurumu bu panoyu nasıl açacak ve bölgenin elektriğini nasıl kesecek” diye tepki gösterdi.

elektrik-panosu-1.jpg

Kazım Karabekir Caddesi (kuyumcular Sokağı)nda bulunan Yardımcı İş Merkezi önündeki bu olayda işhanı esnafı kurumlar arasındaki kopukluğa dikkat çekerek "Yarın öbür gün gelip burayı tekrar bozacaklar. Yapılan bu masraflara yazık değil mi. Bir işi yaparken neden işi uyguna göre yapmazlar anlayamadık” diye konuştu.

elektrik-panosu-3.jpg

Aynı vatandaşlar ayrıca belediyenin kendilerini mağdur ettiğini ifade ettikleri açıklamasında 40 işyeri bulunan handa hanın giriş merdiveninin bozularak tahta merdiven yapmak zorunda kaldıklarını belirterek bu durumun kendilerini mağdur ettiğini dile getirip çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istediler.

elektrik-panosu-2.jpg