Bugün sağlam olabiliriz ya yarın!

Bugün sağlam olabiliriz ya yarın!
Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, engellilere her konuda destek ve yardımcı olacaklarını söyledi.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, ''Engelliler Haftası'' dolayısıyla Pazar Çay Fabrikasında görevli görme engelli Ramazan Dursun'a asa ile tuttuğu takım olan Trabzonspor'un formasını hediye etti.

Basa, sağlam olan herkesin bir engelli adayı olduğunu belirterek, ''Bugün sağlam olabiliriz ama yarın vücudumuzun bir parçasını kaybetmeyeceğimizin bir garantisi var mı'' dedi.

Engellilere her konuda destek ve yardımcı olacaklarını ifade eden Basa, ''Engelli kardeşlerimiz bu toplumun bir parçasıdır. Onları hiçbir zaman kendimizden ayrı tutmuyoruz. Engelli vatandaşlarımızı toplumdan soyutlamak yerine onları topluma kazandırma adına değişik çözümler üretmemiz gerektiği kanaatindeyim. Bu bağlamda belediyemiz engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında çalışarak, ilçedeki engelli vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştireceğiz. Özürlülerimizi de hiçbir zaman kendimizden ayırmayacağız'' diye konuştu.

Basa'nın ziyaretinden mutluluk duyduğunu kaydeden Ramazan Dursun, ''Hediye olarak bana verdiği asa ve forma ile her konudaki desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum'' dedi.