Bülent Korkmaz: "Çok hata yaptık ama sonuçta kazandık"

Bülent Korkmaz: "Çok hata yaptık ama sonuçta kazandık"
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, zor bir maç olduğunu söyleyerek, "Çok hata yaptık ama sonuçta kazandık" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında, deplasmanda Tuzlaspor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, çok zor geçen maçı kazandıklarını söyledi.

Sancaktepe 15 Temmuz Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bülent Korkmaz, deplasmanda galip gelmenin güzel olduğunu ancak oyun için aynı şeyi söyleyemeyeceğini ifade ederek, "Özellikle burada maçın çok zor geçeceğini oyunculara defalarca söyledim. Çok da zor geçti. Burada kazandık ama hücuma çıkarken çok pas hatası yaptık. Bu kadar hata yaparsanız, rakibe çok pozisyon verirsiniz. Çok pozisyon da verdik." dedi.

Kalecileri Tarık Çetin'in çok iyi bir performans gösterdiğini belirten Korkmaz, "Her oyuncunun daha yukarı performans vermesi lazım, özellikle de oyuna sonradan giren oyuncuların. Ama önemli olan sonunda kazanmak." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum