Bülent Korkmaz: “Hedefimiz Süper Lig, ligin sonunda göreceğiz”

Bülent Korkmaz: “Hedefimiz Süper Lig, ligin sonunda göreceğiz”
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Samsunspor’a yenilmelerine rağmen hedeflerinin yine de Süper Lig olduğunu söyledi.

Samsunspor deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile dönen Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Üzücü bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Korkmaz, Süper Lig hedefleri için çalışacaklarını ifade etti.

“Hedefimiz Süper Lig, ligin sonunda göreceğiz”

Üzücü bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Bülent Korkmaz, ”Maçın orta hakemi iyi bir yönetim sergilemedi diye düşünüyorum. Maalesef, penaltı pozisyonunda tam beş dakika penaltıyı inceledi. Sonunda buldu. Yediğimiz ilk golde Azubuike'ye yapılan yüzde yüz bir faul vardı. İncelemeden maalesef golü verdi. Ben hakemin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Açık ve net söylemek gerekirse bu mağlubiyetin bir mazereti yok. Özellikle ön tarafın top tutmasını çok istiyordum. Çünkü nihayetinde hücuma çıkmamız için bu gerekli, ama oralarda çok top kaybımız oldu. İyi oynadığımızı düşünmüyorum. Bu olaylar mağlubiyetin bahanesi değil ama başlangıcıydı. Taraftarlar, kendi stadımızda da bizleri istifaya davet ettiler. Onlar hakaret etmediği sürece istifaya davet edebilirler. Normal karşılıyorum. Bir seri yakalamıştık. Deprem felaketi sonrası verilen arada istediklerimizi yapamamışız. Bundan sonraki hedefimiz de yine Süper Lig’e çıkmak olacak. Ligin sonu gelmedi. Ligin sonunda ne olacağını göreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
39 Yorum