Bursa ile Rize Kardeş Şehir Oluyor

Bursa ile Rize Kardeş Şehir Oluyor
Bursa ile Rize arasındaki diyaloğun ‘kardeş şehir’ protokolüyle resmi hale getirilmesi ve Bursa’nın donanımından Rize’nin de yararlanması yönünde çalışma başlatılacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, iki şehir arasındaki ilişkileri kardeşlik bağlarıyla daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bursa’da ikinci kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başlayan Recep Altepe, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile bir araya geldi. Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun da katıldığı ziyarette, Milletvekili Karal, Bursa’daki değişimi yakından izlediğini belirterek, “Bursa’ya her gelişimde bu şehri daha değişmiş olarak görüyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin ve Başkan Recep Altepe’nin Bursa için daha güzel işler yapacağına inanıyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Karal, Bursa ile Rize arasındaki diyaloğu ‘kardeş şehir’ protokolüyle resmi hale getirmeyi ve Bursa’nın donanımından Rize’de de yararlanmayı istediklerini ifade etti.

bursa-ile-rize-kardes-sehir-oluyor-1.jpg

Hizmetleriyle Bursa’ya çağ atlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirtti. Bursa’nın ayrım yapmadan herkese destek olduğuna işaret eden Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’yı her alanda daha da iyiye taşımayı hedefliyoruz. Bursa’daki tecrübelerimiz Rize’ye de faydalı olacaksa elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.
Başkan Altepe, misafirlerine el yapımı Bursa bıçağı hediye etti.

bursa-ile-rize-kardes-sehir-oluyor-2.jpg