Bursa Rize Günlerine Çay Makaslı Açılış

Bursa Rize Günlerine Çay Makaslı Açılış
Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğince organize edilen "Rize Tanıtım Günleri"nin çılış kurdelasını Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile Rize ve Bursa milletvekilleri çay makasıyla kesti.

Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğince organize edilen "Rize Tanıtım Günleri" başladı. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında düzenlenen etkinliğin açılış kurdelasını Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak ve Bursa milletvekilleri çay makasıyla kesti.

bursa-rize-gunlerine-cay-makasli-acilis-1.jpg

Bursa'da düzenlenen Rize Günlerinde vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masanın önünde gerçek gibi duran resmiyle fotoğraf çekilmek için sıraya girdi.

10-13 Mart tarihleri arasında yapılacak "Bursa-Rize Günleri" Merinos Fuaye alanında başladı. Bir standın önüne konulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ilgi odağı oldu. Üstünde cumhurbaşkanlığı forsu, önünde ise masa bulunan resmin yanına duran vatandaşlar, Erdoğan ile poz vermek için adeta bir biriyle yarıştı.

Rize Günlerinde Rize'ye mahsus lezzetler tanıtıldı. Vatandaşlar tulum ve kemençe eşliğinde horon tepti. Rize Günlerine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, eline makası alarak çay hasat etti.

bursa-rize-gunleri-acilis-pastasi-kesimi.jpg