Bursa ve Rize Valisi: Rize-Bursa Kardeştir - VİDEO İZLE

Bursa ve Rize Valisi: Rize-Bursa Kardeştir - VİDEO İZLE
Ç.Rizespor-Bursaspor Süper Lig karşılaşması öncesi Rize'de düzenlenen kahvaltıda Rize ve Bursa'nın kardeş iki şehir olduğu vurgulandı.

Bursa Rizeliler Dernek Başkanı Sebahattin Varlı’nın evsahipliğinde Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Valisi Nurullah Çakır, Bursa’nın Rizeli Valisi Münir Karaloğlu ve Bursaspor yöneticileri Rize’de kahvaltıda bir araya geldi.

1.20130922163128.jpg

Rize Valisi Nurullah Çakır, Bursaspor’un geçtiğimiz aylarda vefat eden Rizeli Kulüp Başkanı İşadamı İbrahim Yazıcı’yı bir kez daha rahmetle andıklarını kaydederek sporun centilmenlik, kardeşlik olduğunu bu çerçevede Rize ile Bursa’nın da kardeş iki şehir olduğunu ifade etti. Geçmişte iki şehir arasında yaşanan tatsızlıkların son bulacağına inandığını belirten Vali Çakır, hem Bursaspor’un hem de Ç.Rizespor’un ülkenin iki güzide takımı olduğunu ifade ettiği açıklamasında her iki kulübünde Süper Ligde başarılı olacağına inandığını kaydederek iki takıma da başarılar diledi.

2.20130922163019.jpg

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ise, Bursa ile Rize’nin kardeş iki şehir olduğuna vurgu yaparak “Bursa ile Rize iki kardeş şehir olarak, iki şehrin ve iki şehrin renklerinin kardeşliği içerisinde bugün centilmence bir maç olur inşallah. Hak eden kazansın.” dedi.

İşte Bursa’nın Rizeli Valisi Münir Karaloğlu, Rize Valisi Nurullah Çakır, Bursa Rizeliler Derneği Başkanı Sebahattin Varlı, Bursa Yıldırım İlçesi Belediye Başkanı Özgen Keskin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor’un Eski Yöneticilerinden Rize Doğumlu Mehmet Çavuşoğlu’nun Rize’de bir araya geldiği kahvaltıdaki konuşmalarının Bursaspor’un resmi internet sayfası Bursaspor.org.tr’den yayımlanan videosu:

Haber: olay53-Bursaspor.org.tr