Ç.Rize, Fenerbahçe'den Alınan 1 Puandan Memnun

Ç.Rize, Fenerbahçe'den Alınan 1 Puandan Memnun
Ç.Rizespor, Şükrü Saracoğlu'nda golsüz berabere sonuçlanan ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan ettiği maçtan alınan 1 puandan memnun.

Ligin bitmesine 3 hafta kala Fenerbahçe karşısında aldığı 1 puanla 12. sıradaki yerini koruyan ve puanını 37’ye yükselten Ç.Rizespor, ligi daha emin bitirmek için hafta sonu evinde ağırlayacağı Sivasspor müsabakasına konsantre oluyor.

"1 PUAN DA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmayı değerlendiren Ç.Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, kendileri açısından iyi bir maç olduğunu belirterek, "Öncelikle futbolcularımızı tebrik etmek istiyorum. Çünkü güzel bir maç çıkarttılar. Özellikle 2. yarı daha baskılı oynadık. 3 puanın sahibi olabilirdik. Olmadı. Ancak Fenerbahçe karşısında aldığımız 1 puan da bizim için çok önemli. Fenerbahçe'yi de 19. şampiyonluğundan dolayı kutlamak istiyorum. Takımlarını desteklemek için maça gelen kadın ve çocuk taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

"TAMAMEN SİVASSPOR MAÇINA KONSANTRE OLACAĞIZ"

Ligin kendileri için henüz bitmediğini vurgulayan Ferah, "Kesinlikle rehavete kapılmadan emin adımlarda ligi bitirmenin gayretindeyiz. Önümüzde önem verdiğimiz bir Sivasspor maçı var. Tamamen bu maça konsantre olacağız. Sivas karşısında mutlak 3 puan için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Sivasspor maçından 3 puan alarak, ligi daha emin bir şekilde tamamlamamız geriyor" diye konuştu.