Ç. Rize'de "ATAK" Fiyasko!

Ç. Rize'de "ATAK" Fiyasko!
Çaykur Rizespor'un kadrosunda bulunan ve kısa bir süre önce yeniden sözleşme imzaladık dediği futbolcusu Boluspor'a imza attı.

Çaykur Rizespor'un "sözleşmesi sona eren oyuncumuzla bir yıllık sözleşme imzaladık" diye açıkladığı futbolcusu Serkan Atak, bugün kendisini resmen Bolusporlu yapan imzayı attı. Bank Asya 1'inci Lig takımı Boluspor, bugün dış transferde suskunluğunu bozarak 9 futbolcu ile 2'şer yıllık anlaşma sağladı.

Çaykur Rizespor'dan Serkan Atak, Kayseri Erciyesspor'dan Veli Kızılkaya, Diyarbakırspor'dan Vedat Budak, Tavşanlı Linyitspor'dan Onur Bektaş, Sancaktepe Belediyespor'dan Burak Öğür, Gençlerbirliği'nden Sabahattin Usta, Ofspor'dan Emre Karaman, Eyüpspor'dan Sercan Türkeri ve Paşabahçe'den Yağızcan Görgülü'yü transfer eden Boluspor, iç transferde de 8 futbolcu ile anlaşmaya vardı.

Çaykur Rizespor'un geçen yıl kadrosuna kattığı sözleşmesi sona eren Serkan Atak'ın, transfer dönemi içerisinde yaklaşık 15 gün önce Çaykur Rizespor Kulubü'nden yapılan açıklamayla Serkan Atak ve Çağrı Yarkın ile bir yıl daha Çaykur Rizespor Kulubüyle sözleşme imzaladığı belirtilmişti.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rizespor'da İç Transferde 2 İmza