Çağın ötesinde bir eğitim için Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu

Çağın ötesinde bir eğitim için Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu
6 Haziran 2021 tarihinde yapılan LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre devlet okulları arasında büyük bir başarıya imza atan İmam Hatip Ortaokulları, liselere öğrenci yerleştirmede de başarısını sürdürdü.

Pandemi koşullarına rağmen sıkı çalışma temposu ile Rize’de adından söz ettiren Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu gelecek eğitim öğretim yılı hazırlıklarına yaz tatilinde de sürdürüyor.

Fener Mahallesinde denize nazır konumu ve imkanlarıyla yeni eğitim öğretim yılına hazır olan okul, bünyesinde bir çok imkanı barındırıyor. Z Kütüphanesi, resim ve müzik sınıfları yanında yaşam beceri atölyesi ve mescit imkanlarıyla Rize’de sayılı okullardan biri.

Geniş bahçesi ve sosyal alanıyla geleceğe umutla baktıran okul, akademik başarının yanında sosyal, kültürel ve sportif aktiviteler ile öne çıkıyor. Genç, dinamik, çalışkan kadrosu ile Rize’ye uzun yıllar hizmet edecek okulda 5. Sınıf kayıtları başladı.

Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu, “Hayat doğru ile yanlışın, güzel ile çirkinin, faydalı ile zararlının, adaletle zulmün mücadelesinden ibarettir. İslam sadece Müslümanlara değil bütün dünyaya huzur ve barış getirecek değerleri bünyesinde taşımaktadır. Gençler de bu barışın teminatıdır. Barış, kardeşlik, sevgi, adalet ve huzur tüm insanlığın ortak talebidir. Müslüman gençlerin de bu değerleri taşımaları bir zorunluluktur.” düsturu ile geleceğe güvenli adımlarla ilerliyor.

mahmut-celalettin-okten-imam-hatip-ortaokulunda-neler-var.jpg