Çamlıhemşin Kayıyor!

Çamlıhemşin Kayıyor!
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde son günlerde etkili olan yağış bazı mahallelerde heyelana ve toprak kaymalarına neden oldu.

Çamlıhemşin'de son günlerde etkili olan yağış sonucunda bazı mahalle ve köylerde toprak kaymaları meydana geldi.

İlçede etkili olan yağış sonucunda Aşağı Çamlıca ve Kavak mahalleleri ile Köprübaşı ve Murat köylerinde toprak kaymaları meydana geldi. Toprak kaymaları sonucunda herhangi bir maddi hasar meydana gelmedi, ancak bazı yerlerdeki toprak kaymalarının evlere yakın olması nedeniyle bu evlerde oturan vatandaşların tedirgin olduğu gözlendi.

Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, toprak kaymaları sonucunda kapanan iki mahalle yolunun açıldığını, toprak kayması meydana gelen yerlerle ilgili incelemeler yapıldıktan sonra gerekli önlemlerin alınacağı söyledi.

Çamlıhemşin İl Özel İdare Müdürü Mustafa Uzun da köylerde meydana gelen toprak kaymaları sonucunda herhangi bir yol kapanmasının söz konusu olmadığını, fakat bazı yerlerdeki toprak kaymalarının evlere yakın olmasından dolayı vatandaşların tedirgin olduğunu, bu konuda gerekli önlemlerin alınacağı kaydetti.