Çarıkçı yeniden başkan!

Çarıkçı yeniden başkan!
Boluspor'da yapılan olağan kongrede, eski başkanlardan Necip Çarıkçı yeniden başkanlığına seçildi. Başkanlığı bırakan Semercioğlu ise sert bir konuşma yaptı.

Kongrede veda konuşması yapan Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, Boluspor'u tüm Bolu'nun en büyük ortak değeri olarak kabul ettiklerini belirterek, ''Üstlendiğimiz bu sorumluluğun bilincinde hareket etmeye çalıştık. Çalışmalarımıza koşulsuz destek verenler oldu. Ama bu destekten çok daha fazla, hatta acımasızca eleştirildik. Sahanın içinde verdiğimiz mücadelenin çok daha büyüğünü sahanın dışında vermek zorunda kaldık. Son derece güdümlü ve sistemli olduğu her açıdan belli olan saldırılara maruz kaldık. Desteğin yerini köstek aldı. Boluspor'un bu anlamlı ve önemli mücadelesi içeriden ve dışarıdan nüfuz eden güç odaklarının kişisel çıkar ve kaynağına kurban edilmiştir'' dedi.
 
Semercioğlu, liderlik koltuğuna oturduklarını ancak daha sonra rakiplerimizin gerisine düşerek Süper Lig özlemini gerçekleştiremediklerini dile getirerek, şunları kaydetti: ''Kazanan köstek olanlar oldu, kaybeden ise kulübümüz oldu. Ancak bahsettiğim gibi bu başarısızlığın gerisinde birlikte bir şeyler başarabileceğine inanmayan, şahsi düşünen, kişisel amaç ve çıkarları için Boluspor'u kullanan, karanlık bir düşünce tarzı vardır. Lütfen bunu görünüz. Bu düşünce tarzı bir çok farklı kesimde kendisine tesciller üretmiştir. Herkes bu adresleri iyi bilmektedir. Boluspor'umuzun geleceği için 'biz' diyemeyen birlik ve beraberliği baltalayan, düzen ve dayanışmadan ziyade kaostan nemalanan bu düşünce tarzının tescillerini Allah'a havale ediyorum.''
 
Konuşmanın ardından yapılan seçime Boluspor'un eski başkanlarından Necip Çarıkçı tek listeyle girdi. Çarıkçı, 259 delegenin katıldığı açık oylamada başkanlığa seçildi. Çarıkçı 6 yıl kulüp başkanlığı yaptığını, yarım kalan işlerinin olduğunu, hep beraber bu eksik kalan işleri yapacaklarını, kendisini tekrar kulüp başkanı olarak seçtikleri için herkese teşekkür ettiğini söyledi.