Carrefoursa'dan Mutlu Eden Program

Carrefoursa'dan Mutlu Eden Program
Carrefoursa Rize Mağazası’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Carrefoursa Rize Mağazası’nın düzenlediği 23 Nisan etkinliğine katılan çocuklar gönüllerince eğlendi. Etkinlik içerisinde yer alan yarışmalarda dereceye girenler ise çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.

Carrefoursa Rize Mağazası önünde düzenlenen programda Ulu Önder Atatürk’ün bugünü hediye ettiği çocuklar çeşitli ikramların sahibi olurken palyaçolar eşliğinde eğlendi. Etkinliğe katılan tüm çocuklara çeşitli hediyelerin yer aldığı hediye paketi verildi. Programda ayrıca resim ve şiir yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilirken şiir yarışmasının birincisi Murat Turt, 37 ekran televizyon ve dvd playerin sahibi olurken resim yarışmasının birincisi Betül Kocabey ise bisiklet ve dvd ile ödüllendirildi.

carrefoursa-rize-23-nisan-etkinligi-7.jpg

carrefoursa-rize-23-nisan-etkinligi-1.jpg

Etkinlikte ayrıca vatandaşlara mangalda balık ziyafeti sunuldu. Çocukların gönüllerince eğlendiği programda çocukların ve velilerin mutlu oldukları gözlemlenirken bazı veliler çocuklarının buradaki programda staddaki kutlamalardan daha mutlu zaman geçirdiklerini ifade etti.

carrefoursa-rize-23-nisan-etkinligi-5.jpg

carrefoursa-rize-23-nisan-etkinligi-8.jpg

Etkinlik hakkında Carrefoursa Rize Mağaza Müdürü Taner Soba muhabirimize yaptığı açıklamada ise günün sahibi çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmenin kendilerini de mutlu ettiğini ifade ederek, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla yarınlarımızın geleceği çocuklarımız için böyle bir program düzenlemiş bulunmaktayız. Programımıza çocukların ve vatandaşların yoğun katılım göstermesi  bizleri fazlasıyla memnun etti. Onları bu şekilde mutlu görmek bizleri de mutlu etmektedir. Düzenlemiş olduğumuz programa katılan bütün katılımcılara ve Şevket Yardımcı İlköğretim Okulu Müdürü Ersin Bekiroğlu’na çocukların etkinliğe katılmasını sağladığından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

carrefoursa-rize-23-nisan-etkinligi-4.20120423230809.jpg

carrefoursa-rize-23-nisan-etkinligi-2.jpg

carrefoursa-rize-23-nisan-etkinligi-3.jpg

carrefoursa-rize-23-nisan-etkinligi-6.jpg

carrefoursa-rize-23-nisan-etkinligi-9.jpg