Çayeli Bakır Sertifikalandırdı

Çayeli Bakır Sertifikalandırdı
Çayeli Bakır İşletmeleri (ÇBİ)’nin Sosyal Sorumluluk çalışmaları kapsamında yürüttüğü 2013’ün ilk “Toplum Kapasitesi Geliştirme Eğitimi”nde başarı gösterenler sertifikalarına kavuştu.

Çayeli Bakır İşletmeleri (ÇBİ)’nin Sosyal Sorumluluk çalışmaları kapsamında yürüttüğü 2013’ün ilk “Toplum Kapasitesi Geliştirme Eğitimi” başarıyla tamamlandı. Madencilik hakkında temel eğitimler ve 4 farklı operatörlük lisansı alan katılımcılar, eğitimde başarı göstererek sertifikalarına kavuştu.

Çayeli Bakır İşletmeleri’nin Madenli Beldesi sakinlerine yönelik gerçekleştirdiği meslek edindirme projesi olan Toplum Kapasitesi Geliştirme Eğitimi’nin birinci dönemi sonlandırıldı. Madenli’de yaşayanlar arasından sınavla belirlenen 10 kişilik katılımcı grubu, eğitimleri başarıyla tamamladı ve ÇBİ tarafından düzenlenen uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalarını almaya hak kazandı.

Katılımcılara 4'er adet resmi operatör lisansı, temel maden emniyeti eğitimi, temel paus platform eğitimi ve paus platform kullanma yetkisi, HCP eğitimleri, SLAM (BİREY Kart ve İTA İş Tehlike Analizi) eğitimi ve Temel ilkyardım eğitimi verildi.

cayeli-bakir-sertifikalari-sahiplerine-verdi-1.jpg

Eğitimler hakkında olumlu geri dönüş aldıklarını belirten ÇBİ Genel Müdürü Iain Anderson, “ÇBİ olarak, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çayeli Bakır olarak, komşularımızın ve özellikle de gençlerimizin yeteneklerini geliştirmeleri ve iş hayatına atılmalarının bölgemize büyük değer katacağı inancındayız” dedi.

Bu yıl 2.’si de düzenlenen bu eğitimin yeni katılımcıları eğitime 16 Eylül 2013 tarihinde başladı. Eğitimin 3 ay sürmesi planlanıyor.

cayeli-bakir-sertifikalari-sahiplerine-verdi-2.jpg

cayeli-bakir-sertifikalari-sahiplerine-verdi-3.jpg