Çayeli Bakır'dan Vali Baydaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çayeli Bakır'dan Vali Baydaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

1,5 ay önce Rize Valiliğine atanan Vali İhsan Selim Baydaş'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi, beraberinde Genel Müdür Yardımcısı Ali Can ve Dış İlişkiler Müdürü Osman Zeki Yazıcı ile birlikte Vali İhsan Selim Baydaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Makamda gerçekleşen ziyarette, Çayeli Bakır heyeti Vali Baydaş'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ardından Güreşçi, Çayeli Bakır'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Baydaş, Çayeli Bakır'ın Rize için çok önemli bir işletme olduğuna değindikten sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, misafirlerine teşekkür etti.

cayeli-bakir-isletmeleri-genel-muduru-murat-guresci-rize-valisi-ihsan-selim-baydasa-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu-2.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum