Çayeli Belediyesi’nde İşkur kuraları çekildi

Çayeli Belediyesi’nde İşkur kuraları çekildi
İş-Kur Rize İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Çayeli Belediyesinde görevlendirilecek kişiler kura çekimi bugün gerçekleştirildi.

İş-Kur Rize İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Çayeli Belediyesinde 9 ay süre ile görevlendirilecek 19’u bayan 76’ı erkek toplam 95 kişi için Çayeli Öğretmenevinde yapılan kura çekimine Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Başkan Yrd. Mustafa Baltacı, İş-Kur İl Müdür Yrd. Alican Doğan, Çayeli Noteri Filiz Bükmez ve diğer yetkililer katıldı.

Kura çekiminden önce bir konuşma yapan İş-Kur İl Müdür Yrd. Alican Doğan, Çayeli Belediyesinde Toplum Yararına Çalışma Programı hakkında bilgiler verdi.

cayeli-iskur-kura-cekimi-4.jpg

cayeli-iskur-kura-cekimi-2.jpg

Yaptığı konuşmadan sonra salondan ayrılan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır şunları söyledi: Çayeli Belediye Başkanı olarak ben Rıza Çakır veya herhangi birisi size ben sizi işe sokacağı dediyse yalan demiştir. Kura çekimi tamamen noter huzurunda objektif şekilde yapılacaktır. Aklınızdan hiçbir şey geçmesin. Basının huzurunda yapılan bu çekimde sizde telefonlarınızla çekim yapabilirsiniz. Allah en çok kimin ihtiyacı varsa ona nasip eylesin. Ben sadece beyin arkasında her hangi bir şaibe kalmasın diye geldim. Eğer varsa her hangi bir şeyiniz lütfen şimdi söyleyin.

cayeli-iskur-kura-cekimi-1.jpg

Konuşmaların ardından kura çekimini geçildi. İlk önce 19’ kişi bayan 76 sı erkek toplan 95 için kura çekimi yapıldı. Kura çekimin sonunda her hangi bir şaibeye yer vermemek için listede yer alan tüm isimler yüksek sesle okundu.

cayeli-iskur-kura-cekimi-3.jpg