Çayeli Muhtarlar Dernek Başkanı Şark, Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Çayeli Muhtarlar Dernek Başkanı Şark, Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti
Çayeli Muhtarlar Dernek Başkanı ve Seslidere Köyü Muhtarı Mehmet Ali Şark, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Şark'ın kardeşi, Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Seslidere Köyü/Mahallesi Muhtarı, Çayeli Muhtarlar Dernek Başkanı ve Rize Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şark, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Mehmet Ali Şark'ın cenazesi ile ilgili detaylar henüz netleşmezken; cenazenin Amerika'da bulunan ağabey Ahmet Şark'ın Türkiye'ye geldikten sonra pazartesi günü defnedilme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum