Çayeli'ne “Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi” projesi

Çayeli'ne “Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi” projesi
Çayeli Doğa Sporları İhtisas Kulübü (ÇAYDOSK) tarafından hazırlanan “Çayeli Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi” Gençlik ve Spor Bakanlığı Projesi kabul edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2013 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında ÇAYDOSK tarafından hazırlanan projenin; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanmasının ardından, karşılıklı imzaların atılması Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Ankara’da gerçekleşti.


Çaydosk adına imza atan Genel Sekreter Adem KÖSE; bu projenin Çayeli ve Rize’ye hayırlar getirmesini dileyerek, projenin içeriği hakkında şöyle konuştu; “Öncelikle projemiz altı ay süreli olarak belirlenmiştir. 13–30 yaş gurubu gençlerin özellikle geri kalmış, sosyal hayata dâhil olamamış gençlerin projenin hedefi olduğunu belirtmek isterim.” 

“Projenin içeriğinde; Ebru, Hat, Saz, Ney, Keman, Osmanlıca, İşaret Dili, Fotoğraf, Okula Yardımcı Ders Kurslarının olduğu, Başarı Motivasyon, Aile ve Sosyal Yaşam, Milli ve Manevi değerlerle alakalı uzman kişilerden seminerlerin olduğu ve şehir dışında Kültür Gezilerinin yer aldığı projemizi, Çayeli’ndeki bütün Kamu Kurum ve kuruluşlarla beraberce sürdüreceğiz. Projemizin başlama tarihi Eylül ayıdır. Ayrıca bu faaliyetlerin devamlılığını sağlamak adına herkesten destek bekliyoruz.” şeklinde konuştu.