Çayelispor Ardahan'da Berabere Kaldı 2023'ü Lider Bitirdi

Çayelispor Ardahan'da Berabere Kaldı 2023'ü Lider Bitirdi
Smart Holding Çayelispor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 12. hafta karşılaşmasında Serhat Ardahan ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla Çayelispor, 7 maçlık galibiyet serisini sonlandırırken, liderliğini sürdürdü.

Smart Holding Çayelispor, zorlu Ardahan deplasmanında oynadığı maçta rakibine üstünlük kuramadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla puanını 25’e yükselten Çayelispor, maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Serhat Ardahan ise 22 puan ve averajla 4. sıraya geriledi.

Grubun diğer Rize temsilcisi Rize Özel İdarespor ise haftayı BAY geçti.

Smart Holding Çayelispor 7 Ocak'ta ilk devrenin son haftasında sahasında Arhavi 08 SK'yı konuk edecek. Rize Özel İdarespor ise Bayburt Belediyespor deplasmanında galibiyet arayacak.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum