Çayelispor Başkanı Sofu Taraftardan Sağduyu Bekliyor

Çayelispor Başkanı Sofu Taraftardan Sağduyu Bekliyor
Çayelispor Kulübü Başkanı Adnan Engin Sofu, bugün deplasmanda Görelespor ile oynayacakları maç öncesinde Giresun'a gidecek taraftarlarına sağduyu çağrısında bulundu.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta Çayelispor, 52 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, Giresun temsilcisi 1926 Bulancakspor 47 puanla 2. sırada bulunuyor. Karşılaşma öncesinde ligin tamamlanmasına 4 hafta kalırken şampiyonluk mücadelesi veren iki takım da 1 haftayı BAY geçecek. Kalan 3 maç öncesinde bugün Giresun'da Görelespor - Çayelispor karşılaşması oynanacak. 1926 Bulancakspor ise haftayı BAY geçecek.

Görele'de oynanacak Görelespor - Çayelispor karşılaşması öncesinde Çayelispor Kulübü Başkanı Adnan Engin Sofu, depalsmana gidecek taraftarlarından sağduyulu olmalarını istedi.

Sofu, yaptıpı açıklamada şöyle konuştu: "Değerli Çayelisporlu Hemşehrilerim, 21 Nisan 2024 Pazar günü saat 14.00'te Görelespor ile deplasmanda önemli bir maça çıkacağız. Bu maçın önemini camia olarak biliyor ve tüm hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz.

Pazar günü maça gelecek siz değerli Çayelisporlu hemşehrilerimizi, Görele Stadı'ndaki müsabakada sağduyulu olmaya davet ediyorum. Tribünde sadece takımımıza itici güç olmaya dikkat edip, tahriklere gelmemeye önem gösterelim.

Sahada galibiyetten başka düşüncesi olmayan takımımıza, 90 dakika boyunca skora bakmaksızın destek olmaya devam edelim. Maçın sonunda galibiyet ile dönerek %90 oranında garantileyeceğimiz şampiyonluğumuzu Çayeli Meydanımızda hep beraber coşkuyla kutlamaya odaklanalım.

Haydi Çayeli hep beraber şampiyonluğa."

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum