Çayelispor Deplasmanda, Rize Özel İdarespor Evinde Kazandı

Çayelispor Deplasmanda, Rize Özel İdarespor Evinde Kazandı
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta Smart Holding Çayelispor deplasmanda Arsin İdmanyurdu SK’yı 1-0, Rize Özel İdarespor, sahasında Kelkit Gücü’nü 7-0 mağlup etti

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta yer alan Rize temsilcileri Smart Holding Çayelispor ve Rize Özel İdarespor haftayı 3 puanla tamamladı. Smart Holding Çayelispor deplasmanda Arsin İdmanyurdu SK’yı 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürürken, Rize Özel İdarespor ise Doğubayazıt Futbol Spor Kulübü'nü deplasmanda mağlup ettikten sonra sahasında Kelkit Gücü’nü 7-0 mağlup ederek ligdeki 2. galibiyetine imza attı.

Çayelispor, Trabzon deplasmanında 45+1. dakikada penaltıdan Halil İbrahim Cenik’in kaydettiği golle 3 puana uzanırken, Rize Özel İdarespor’un gollerini ise 3 ve 45. dakikada Alperen Gündoğdu, 58 ve 65. dakikada Mehmet Aksel Karadağ, 75. dakikada Muhammet Çelik, 88. dakikada Fatih Kaan Arıman ve 90. dakikada Kadir Fazlıoğlu kaydetti.

Çayelispor, 10. Haftada sahasında Görelespor’u konuk edecek. Rize Özel İdarespor ise Trabzon Kireçhanespor’a konuk olacak.

Karşılaşmalar 17 Aralık Pazar günü saat: 13.00’da oynanacak.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.