Çay'ın Minik Öğrencilerinden olay53 Ziyareti

Çay'ın Minik Öğrencilerinden olay53 Ziyareti
Çay İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri olay53 haber portalımız ile Rize Olay Gazetemizi ziyaret ederek yerel basın hakkında bilgi aldı.

Çay İlköğretim Okulu 4/E öğrencileri, öğretmenleri Ahmet Topal ve sınıf velileri gözetiminde olay53 haber portalımız ile Rize Olay Gazetemizi ziyaret ederek, yerel basın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Rize Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Köroğlu’ndan haberlerle gazetenin bilgisayar ortamında hazırlanışı ile baskı aşamaları ve matbaa ofset baskı hakkında bilgi alan minikler, merak ettikleri konularda da sorular sorarak meraklarını giderme fırsatı buldu.

Öğretmen Ahmet Topal alan gezileri kapsamında daha önce farklı meslek gruplarına ziyaretler gerçekleştirerek öğrencilerin bu meslek dallarında bilgi sahibi olmalarına imkan tanıdıklarını ifade ederek, meslek gruplarını tanıma adına bugün de kentteki yerel basına ziyaretlerde bulunduklarını kaydetti.

Sınıfında gazetecilik mesleğinden 3 velinin bulunması nedeniyle mesleğe uzak olmadıklarını kaydeden Topal, “Bugün gerçekleştirdiğimiz yerel basın ziyaretimizde de çocuklarımıza haber ve gazetenin hazırlanışı ile baskı aşamalarını yerinde görme ve merak ettikleri konularda meraklarını giderecek konuları öğrenme fırsatını sunduk. Gezimizin öğrencilerimiz için yararlı olduğuna inanıyor ve meslek gruplarına gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlere fırsat buldukça devam edeceğiz.” diye konuştu.

cay-ilkogretim-okulu-4.-sinif-ogrencileri-olay53-haber-portalimiz-ile-rize-olay-gazetemizi-ziyaret-ederek-yerel-basin-hakkinda-bilgi-aldi-53.jpg