ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, Bayi Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, Bayi Ziyaretlerini Sürdürüyor
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, yoğun programına rağmen bayi ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, değerlendirme ve inceleme programı kapsamında bayi ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Sivas, Tokat ve Giresun bayilerine ziyaretlerde bulunan Genel Müdür Vekili Alim, ziyaretlerinde tüketicilerin ve bayilerin talep ve şikayetleriyle birlikte piyasa ve satışlar hakkında bilgi aldı. 2019 yılı değerlendirmesi ve 2020 yılı hedefleri hakkında bayi yetkilileriyle fikir alışverişinde bulunan Alim, tüketicilerin beğenisine sundukları matcha çayı olarak da tüketilen dünyanın üzerine kar yağan tek çayından üretilen yeşil ve siyah çay pudrasının da tanıtım ve satışına ağırlık verilmesini istedi.

İnceleme ve değerlendirme ziyaretleri hakkında bilgi veren Alim, 2019 yılı yaş çay sezonunun tamamlanmasıyla birlikte bayi ziyaretlerine daha fazla ağırlık verdiklerini belirterek böylece tüketicilerden gelen öneri, talep ve şikayetleri bayi yetkililerinden alarak değerlendirdiklerini söyledi. Çözüm odaklı çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Alim, 81 ilde ÇAYKUR Satış Mağazası kurma çalışmalarını da aralıksız devam ettirdiklerini ve bayi ziyaretlerine devam edeceklerini ifade etti.

caykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-yogun-programina-ragmen-bayi-ziyaretlerini-aksatmadan-surduruyor-(4).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-yogun-programina-ragmen-bayi-ziyaretlerini-aksatmadan-surduruyor-(2).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-yogun-programina-ragmen-bayi-ziyaretlerini-aksatmadan-surduruyor-(3).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-yogun-programina-ragmen-bayi-ziyaretlerini-aksatmadan-surduruyor-(1).jpg