ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, ÇAYKUR’u Yeni Sezona Eksiksiz Hazırlıyor

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, ÇAYKUR’u Yeni Sezona Eksiksiz Hazırlıyor
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, 2019 yılı yaş çay alım kampanyası ile ilgili hazırlık çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ÇAYKUR’un geçen yıl tarihinde ikinci kez en yüksek yaş alım alım rekoltesine ulaşmasını sağlayan ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, 2019 yaş çay sezonu öncesi 46 fabrikaya yönelik inceleme ve toplantı ziyaretleri gerçekleştiriyor. Alim, ziyaretler kapsamında fabrikalardaki bakım ve onarım çalışmalarını denetleyip eksiklikleri yerinde inceliyor.

Bir taraftan gerek iç pazarda gerekse dış pazarda pazar payını artırmaya yönelik çalışmaları hızla sürdüren Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, diğer taraftan da yaş çay sezonuna eksiksiz girebilmek ve üreticinin sıkıntı yaşamadan sezonu tamamlaması adına kampanya hazırlığını aralıksız sürdürüyor.

Beraberinde Genel Müdür Yardımcıları Turgay Turna ve Süleyman Pınarbaşı ile daire başkanlarıyla birlikte fabrikalarda incelemelerde bulunarak fabrika müdürleriyle birlikte kampanya hazırlığı ve çay kalitesi ile ilgili toplantı ve değerlendirmeler toplantıları gerçekleştiren Genel Müdür Vekili Alim’in inceleme ziyaretleriyle toplantıları tüm fabrikalarda devam edecek.

Doğu Karadeniz'de Artvin'den Giresun'a kadar 46 fabrikayla Türk çay sektörüne yön veren ÇAYKUR geçen yıl Yusuf Ziya Alim yönetiminde 732 bin 500 tonla tarihinin en yüksek ikinci alım rakamına ulaşarak 2018 yılı yaş çay alım kampanyasını tamamlamıştı.

yusuf-ziya-alim,-caykur’u-yeni-sezona-eksiksiz-hazirliyor-(2).jpgyusuf-ziya-alim,-caykur’u-yeni-sezona-eksiksiz-hazirliyor-(3).jpgyusuf-ziya-alim,-caykur’u-yeni-sezona-eksiksiz-hazirliyor-(6).jpgyusuf-ziya-alim,-caykur’u-yeni-sezona-eksiksiz-hazirliyor-(4).jpgyusuf-ziya-alim,-caykur’u-yeni-sezona-eksiksiz-hazirliyor-(1).jpg