ÇAYKUR Genel Müdürü Alim, Fabrikalarda İncelemelerde Bulundu

ÇAYKUR Genel Müdürü Alim, Fabrikalarda İncelemelerde Bulundu
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, yaş çay fabrikalarında incelemelerde bulundu.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, 2021 yaş çay sezonu öncesinde Rize ve Artvin’deki yaş çay fabrikalarına ziyarette bulundu.

Beraberinde Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaşı ve Dr. Turgay Turna ile daire başkanlarıyla birlikte incelemelerde bulunarak fabrikalardaki durumu kontrol eden Genel Müdür Alim, sezona hazır bir şekilde gireceklerini söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19)’a rağmen üretim ve satış anlamında geride bırakılan yılın çok verimli geçtiğini kaydeden Genel Müdür Alim, yıllık yaş çay alım kapasitesinin 650 bin ton olarak planlanmasına rağmen üreticilerin mağduriyet yaşamamaları için 752 bin ton yaş çay alarak son 20 yılın rekorunu kırdıklarını ifade etti. Yaş çay alımının yanında üretilen kuru çayın da satışı konusunda yaptıkları çalışmalarla son yılların en iyi satış rakamlarına ulaştıklarını ve 132 bin ton kuru çay satışı gerçekleştirerek 120 bin ton hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirten Alim, satış konusundaki esas hedeflerinin yıl içinde üretimi yapılan çay kadar satış gerçekleştirmek olduğunu kaydetti.

Alim, yeni sezona eksiksiz, tam ve hazır bir şekilde girmek için çalışmaların ve fabrika denetimlerinin devam edeceğini belirtti.

Rize ve Artvin’deki 10 fabrikada incelemelerde bulunan Genel Müdür Yusuf Ziya Alim, İyidere ilçesindeki Paketleme Çay Fabrikasına da giderek buradaki çalışmaları yerinde inceledi.

caykur-genel-muduru-yusuf-ziya-alim,-yas-cay-fabrikalarinda-incelemelerde-bulundu-(4).jpgcaykur-genel-muduru-yusuf-ziya-alim,-yas-cay-fabrikalarinda-incelemelerde-bulundu-(5).jpgcaykur-genel-muduru-yusuf-ziya-alim,-yas-cay-fabrikalarinda-incelemelerde-bulundu-(8).jpgcaykur-genel-muduru-yusuf-ziya-alim,-yas-cay-fabrikalarinda-incelemelerde-bulundu-(3).jpgcaykur-genel-muduru-yusuf-ziya-alim,-yas-cay-fabrikalarinda-incelemelerde-bulundu-(6).jpgcaykur-genel-muduru-yusuf-ziya-alim,-yas-cay-fabrikalarinda-incelemelerde-bulundu-(10).jpgcaykur-genel-muduru-yusuf-ziya-alim,-yas-cay-fabrikalarinda-incelemelerde-bulundu-(9).jpg