ÇAYKUR Genel Müdürü Alim'den depremde 25 yakınını kaybeden ÇAYKUR çalışanına ziyaret

ÇAYKUR Genel Müdürü Alim'den depremde 25 yakınını kaybeden ÇAYKUR çalışanına ziyaret
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde etkili olan depremlerde Adıyaman’da 25 yakını vefat eden Derepazarı Çay Fabrikasında çay eksperi olarak görev yapan Nurcan Eren’i ziyaret ederek başsağlığı diledi.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, beraberindeki Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu ile Adıyaman’da eniştesi ve yeğenleri ile birlikte 25 yakınını kaybeden Derepazarı Çay Fabrikasında çay eksperi olarak görev yapan Nurcan Eren ile ailesine ziyarette bulunarak başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyarette personelinin ve ailesinin acılarını paylaşan Genel Müdür Alim, “’Asrın felaketi’ olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle maalesef birçok vatandaşımızı kaybettik. Kıymetli mesai arkadaşımız da bu acıları yakından yaşadı. Kendisine ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Allah sabırlar versin. Devletimiz yaraların sarılması yönünde çalışmalarını tüm kademeleriyle hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bizde mesai arkadaşımıza ailesinin hem kalacak yer konusunda hem de diğer ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yanlarında olduğumuzu belirttik. Milletimizin başı sağ olsun. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

caykur-genel-muduru-yusuz-ziya-alimden-depremde-25-yakinini-kaybeden-caykur-calisanina-ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum