Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu Neyi Bekliyor?

Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu Neyi Bekliyor?
Geçtiğimiz yıl mevsimlik işçi alımlarında sınıfta kalan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, eksik kalan 25 çay eksperi alımı için neyi bekliyor?

Geçtiğimiz yıl Çaykur’un alacağı 3500 mevsimlik işçi alımlarını eline gözüne yüzüne bulaştırmakta kalmayıp sınıfta kalan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, geçen yıldan kalan 25 çay eksperi alımı için yaş çay sezonunun başlamasını mı bekliyor?

ÇAY EKSPERLERİ GEÇEN YIL MAĞDUR EDİLDİ, HEM 120 GÜNÜ DOLDURAMADIKLARINDAN BAZI SOSYAL HAKLARDAN YARARLANAMADILAR HEMDE YAKLAŞIK 2 AY AZ ÇALIŞMAK ZORUNDA KALIP MAAŞ KAYBI YAŞADILAR

Çaykur’un 3500 mevsimlik işçi alımlarında 350 çay eksperi alımı Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu’nun sayesinde geçen yıl tamamlanamadı. Rize, Artvin, Giresun ve Trabzon’da bulunan Çaykur Çay Fabrikalarına bağlı alım evlerinde mevsimlik işçi olarak çalışmak üzere geçen yıl alınması gereken 350 çay eksperinden Trabzon’a alınacak 92 çay eksperi kadrosundan 25’i boş kaldı. Ayrıca geçen yıl 1 yıl boyunca işçi alımlarını yetiştiremeyen ve onlarca çay eksperinin 120 günü dolduramayıp hem ekonomik kazanç anlamında hem de sosyal haklar anlamında kayıplar yaşamasına neden olan Sütlüoğlu’nun bu yıl da henüz 25 çay eksperi alımı için Trabzon İşkur İl Müdürlüğü’ne işçi alım ilanında bulunmadığı öğrenildi.

1 YILDA İŞÇİ ALIMLARINI TAMAMLAYAMAYAN SÜTLÜOĞLU HALA NE BEKLİYORSUN?

Çay eksperi için bekleyen onlarca aday ise Çaykur’un alacağı 25 mevsimlik çay eksperi alım haberi için bekleyedursun, Genel Müdür Sütlüoğlu’nun ise çay sezonunun başlamasına 4,5 ay gibi bir süre kalmasına rağmen neyi beklediği ise bilinmiyor.