Çaykur Genel Müdürüne Okkalı Cevap: “Duran Saat Bile Günde İki Kez Doğruyu Gösterir”

Çaykur Genel Müdürüne Okkalı Cevap: “Duran Saat Bile Günde İki Kez Doğruyu Gösterir”
Yenişafak yazarı Ahmet Ulusoy’dan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na okkalı cevap: “Duran saat bile günde iki kez doğruyu gösterir”

30 Eylül 2018 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu da eleştiren köşe yazılarına yer veren Yenişafak yazarı Ahmet Ulusoy, Çaykur’un bu yazılara noter kanalıyla gönderdiği 4 sayfalık düzeltme ve cevap yazısına “Duran saat bile günde iki kez doğruyu gösterir” şeklinde okkalı bir şekilde cevap verdi.

Yenişafak yazarı Ahmet Ulusoy, 14 ve 16 Şubat tarihlerinde “Çayın Kimyası Bozuldu” ve “Türk Çayı ve Tarımı Kimyasal Gübrenin Lanetinden Korunmalı” başlıklı yazılar kaleme aldı. Yazılarında Çaykur yönetimini de eleştiren Ulusoy’a Çaykur Genel Müdürlüğü, noter kanalıyla 4 sayfalık düzeltme ve cevap yazısı gönderdi. Ulusoy da bugünkü köşesinde konuyu "Çaykur’un yönetsel eleştirilere cevabı" başlığıyla bir kez daha gündeme taşıdı ve Çaykur’un gönderdiği cevapta önceki yazılarında öne sürdüğü iddiaların desteklediğini ifade ederek, “Duran saat bile günde iki kez doğruyu gösterir” sözleriyle işi özetledi ve Çaykur yönetiminin yönetim zaafiyetini ortaya koydu.

İşte Ulusoy’un ilgili yazıları:

Çaykur’un yönetsel eleştirilere cevabı

Çay’ın kimyası bozuldu (1)

Türk çayı ve tarımı kimyasal gübrenin lanetinden korunmalı (2)