Çaykur, Hakan Şükür'e Sponsor mu?

Çaykur, Hakan Şükür'e Sponsor mu?
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur'un eski milli futbolcu milletvekili Hakan Şükür'e sponsor olup olmadığını açıkladı.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur'un Hakan Şükür'e sponsor olduğu yönündeki haberleri yalanlayarak, Çaykur'un TRT'ye sponsor olduğunu kaydetti.

Sütlüoğlu yaptığı açıklamada ‘Çaykur’un Hakan Şükür’e reklam karşılığı yüksek paralar ödediği’ yönündeki haberlerin gerçek dışı olduğuna vurgu yaparak, “Çaykur parayı Hakan Şükür’e vermiyor. Sanki para Hakan Şükür’e gidiyormuş gibi lanse edildi. Çaykur parayı TRT’ye veriyor. TRT ile iki yıllık anlaşmamız karşılığı olarak 1 milyon 760 bin liralık bir reklam ödemesi yaptık. Bu para TRT’de yayımlanan Stadyum programında yer alan reklamlarımız için verilmiştir. Tek-Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Türkel’in açıklamaları gerçeği yansıtmıyor. Sendika toplu iş sözleşmeleri kapsamında bizden toplamda 137 milyon liralık bir talepte bulundu. Bu rakamı ödemenin mümkün olmayacağını onlara söyledik. Sendika ile toplu iş sözleşmelerinin yeniden görüşülmesi şu an için söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.