Çaykur Reklamının Sırrı Ortaya Çıktı

Çaykur Reklamının Sırrı Ortaya Çıktı
Antalyaspor`un Formadaki Çaykur reklamının sırrı ortaya çıktı. Kupa Maçlarında Antalyaspor`un formasına ÇAYKUR, şortuna ise DİDİ reklamı olacak.

Antalyaspor’un Türkiye Kupası maçlarındaki forma göğüs reklamını Rize markası Çaykur aldı. Başkan Gencer, “Antalyaspor’a bir çayı nasip olmayan Antalyalı iş adamı ve kent yöneticileri Rizespor için moral gecesi verirken, Rize’nin bir markasının bize sahip çıkması enteresan” dedi.

Rize deplasmanında başladı. Antalyaspor’a maddi katkı konusunda Antalyalıların, Antalya halkının ve ticari faaliyetlerini Antalya’da sürdüren firmaların ilgisizliği yıllardır konuşuladursun, Antalyaspor yönetimi desteği artık kent dışında aramaktan başka çaresi kalmadı. Başkan Gültekin Gencer'de Rizespor deplasmanı için gittiği Rize’de kurduğu iyi ilişkilerin sonucunu forma reklamı olarak geri aldı. Gencer, Rizespor deplasmanında Çaykur Yönetim Kurulu Başkanı ve Rizespor yöneticisi İmdat Sütlüoğlu ile tanıştı ve geçtiğimiz günlerde forma reklamı için bir görüşme yaptı.

Antalya’yı tercih ettiler “Çaykur Rizespor’un artık Türkiye Kupası’nda olmaması nedeniyle Antalya gibi dünya markası bir turizm kentinin takımına kupa maçları için forma göğüs reklamı vermeyi düşünür müsünüz” diye soran Gencer, Sütlüoğlu’ndan olumlu yanıt aldı. Bu gelişme üzerine Antalyaspor, Galatasaray karşılaşmasına üzerinde Çaykur yazılı formalarla çıktı. Kupada kalan maçların tamamında bu formalar giyilecek. Ancak bununla yetinmeyen Gencer, şort reklamı için de Çaykur’un yan ürünü Didi’nin reklamını koymayı önerdi, buna da olumlu yanıt geldi.

Antalya’ya örnek olsun Galatasaray maçı sonrası Sütlüoğlu’nun kendisini aradığını ve Antalyaspor ile heyecan duyduğunu söylediğini ileten Gencer, “Buna üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Antalyaspor’a bir çayı nasip olmayan Antalyalı iş adamı ve kent yöneticileri Rizespor için moral gecesi verirken, Rize’nin bir markasının bize sahip çıkması, Antalyaspor’un içinde bulunduğu durumun en net göstergesi. Çaykur ile bu sezonun lig maçları ile ilgili de görüştük ve yanıt bekliyoruz. Umarım olumlu yanıt alırız ve bu desteğin bize katkısı olur” dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Çaykur'dan Rize'yi Şaşırtan Destek!