Çaykur'dan Rize'yi Şaşırtan Destek!

Çaykur'dan Rize'yi Şaşırtan Destek!
Çaykur'un, Süper ligde Rizespor'un rakibi olan ve düşme hattında bulunan Antalyaspor'a arkalı önlü destek yapması Rizelilerin tepkisine neden oldu.

Rizespor’un ana sponsoru olan ÇAYKUR, dün oynanan kupa maçında Medical Park Antalyaspor’a forma reklamı vererek maddi katkıda bulunması Rizeliler tarafından tepkiyle karşılandı.

Rakip Antalya Kaynağı Rize`den Buldu !

Devre arası transferlerinde bir çok yıldızı kadrosuna katan Antalyaspor, bu transferlerin bir kısım maddi bedelini dolayısıyla Çaykur’dan aldığı net bir şekilde tescillenirken, Güney temsilcisi bir başka Rizeli olan ve Rizespor A.Ş ortakları arasında bulunan Kazancı Holding’e ait AKSA jeneratör’ün de kırmızı-beyazlı takıma sponsor olduğu biliniyordu.
as.20140120155749.jpg
 
Turizmin Başkenti olan Antalya’da binlerce Milyon Dolarlık oteller var. Yılda 10 milyon turist ağırlayan Antalya`da para sıkıntısını, gariban yağmur altında topladıkları çaycının sırtından geçinmesi oldukça manidar. Şimdi Rizespor taraftarı da soruyor ?
 
Antalya’da turizm işi ile ilgilenen dev firmalar acaba, Ç.Rizespor’a destek olurmu ?
 
Yıllardır stadına isim sponsoru bulamayan Ç.Rizespor’a, bacasız fabrikaların başkenti olan Antalya yöresinden bir iş adamı veya kurum Rize stadının isim hakkını satın alır mı?. Kulübe destek olur mu ? 
 
Haber: Selim Denizalp