Çaykur Rize’de Dadaş Hazırlıkları Sürüyor

Çaykur Rize’de Dadaş Hazırlıkları Sürüyor
Çaykur Rizespor, 2 haftalık deplasmanın ardından sahasında oynayacağı Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 12. Haftasında 4 Kasım Cuma günü saat 20.00’de sahasında Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Yeşil Mavililer üst üste çıktıkları Manisa ve Bandırma deplasmanlarının ardından Çaykur Didi Stadyumunda oynayacağı Erzurum FK maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Atmacalar, günü tek antrenmanla tamamladı.

90 dakika süren antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve beşe iki oyun yapıldı. Kaleciler ilk bölümde kaleci antrenörü eşliğinde çalışırken tedavisi tamamlanan Miya performans antrenörü ile deneme antrenmanları yaptı. Grahovac ise sağlık ekini kontrolünde düz koşu yaparken tedavileri devam eden Mendes ve Efe antrenmana katılmadı. Antrenmanı çift kale maçla son buldu.

Atmacalar, hazırlıklarına yarın saat 12.00’de yapılacak antrenmanla devam edecek.

caykur-rizespor-teknik-direktoru-bulent-korkmaz-2-004.jpgcaykur-rizespor-teknik-direktoru-bulent-korkmaz-1-004.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-8-007.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-9-007.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-10-007.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-1-019.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-3-022.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-5-013.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-7-009.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum