Çaykur Rizespor Başkanı Turgut, Trabzonspor Asbaşkanı Kafkas'a forma ve Atmaca hediye etti

Çaykur Rizespor Başkanı Turgut, Trabzonspor Asbaşkanı Kafkas'a forma ve Atmaca hediye etti
Çaykur Rizespor – Trabzonspor maçı öncesi iki takım yönetimi dostluk yemeğinde bir araya geldi. Yemekte Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas'a forma ve Atmaca heykeli hediye etti.

Trendyol Süper Lig'in 22. Haftasında Çaykur Rizespor – Trabzonspor, Çaykur Didi Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşma öncesinde düzenlenen yemekte, iki takım yöneticileri bir araya geldi. Yemekte, Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas'a günün anısına forma ve Atmaca heykeli hediye etti.

Yemekte, iki takım yöneticileri, futbolun birleştirici gücünden bahsederek, dostluk ve kardeşlik bağlarının her zaman devam etmesi gerektiğini vurguladılar.

caykur-rizespor-baskani-ibrahim-turgut-trabzonspor-asbaskani-zeyyat-kafkasa-forma-ve-atmaca-heykeli-hediye-etti-2.jpg

caykur-rizespor-baskani-ibrahim-turgut-trabzonspor-asbaskani-zeyyat-kafkasa-forma-ve-atmaca-heykeli-hediye-etti-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.